Provincie Flevoland Informatievoorziening
< Terug naar lijst

Functioneel beheerder INFRA-applicaties (0,8 fte)

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van infrastructurele projecten? Ben je een ervaren functioneel beheerder van informatiesystemen op het gebied van Infrastructuur? En ben je in staat om overzicht te houden in een snel veranderende werkomgeving? Dan zoeken wij jou voor de functie van functioneel beheerder.

De afdeling IV

Je opereert vanuit de (ondersteunende) afdeling Informatievoorziening (IV). De afdeling (25 fte) zorgt zowel voor goed en veilig functionerende ICT-systemen als voor de ondersteuning van de realisatie van de uitdagende IV-projectenportfolio van de provincie.

De afdeling IV is in 2016 gevormd en bestaat uit 3 clusters: Beleid & architectuur (B&A), Informatiemanagement (IM) en Informatie- en communicatietechnologie (ICT). De functioneel beheerder INFRA-applicaties gaat deel uitmaken van het cluster IM, maar wordt decentraal gepositioneerd bij de afdeling Infrastructuur.

Het werkveld: INFRA-applicaties bij de provincie Flevoland

De afdeling Infrastructuur kent een breed werkveld. De afdeling houdt zich bezig met beheer, onderhoud en aanleg van provinciale wegen, vaarwegen en kunstwerken. Daarnaast zorgt de afdeling voor de dagelijkse bediening van alle provinciale bruggen en sluizen. De afdeling gebruikt bij deze werkzaamheden ongeveer 20 specifieke INFRA-applicaties. De belangrijkste daarvan zijn NEDWIBON, IBIS (cloudversie), iAsset, Asta Powerproject en Civil3D.

De afgelopen anderhalf jaar is voor het functioneel beheer van de INFRA-applicaties een externe functioneel beheerder ingehuurd. De provincie Flevoland zoekt nu een gedreven, vakbekwame en klantgerichte functioneel beheerder die deze rol blijvend kan invullen.

Wat ga je doen?

Als functioneel beheerder ben je de spil tussen de organisatie en de functionele inrichting van de applicaties die je beheert en de leveranciers van deze applicaties. Je ondersteunt gebruikers bij functionele vragen, vertaalt wensen van gebruikers naar (wijzigingen in) de inrichting van de applicaties en neemt deel aan projecten die ‘jouw’ applicaties raken. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit, maar werkt daarbij nauw samen met de andere functioneel beheerders, waarbij jullie elkaar onderling vervangen als dat nodig is. Je stemt waar nodig af met de systeemeigenaar voor jouw applicaties.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde opleiding HBO-ICT (of gelijkwaardig);
 • Certificaat BiSL Foundation (of bereid dit te behalen);
 • Minimaal 3 jaar ervaring als (senior) functioneel beheerder binnen de overheid
 • Bekend met de werkzaamheden en meest gebruikte applicaties in het INFRA-domein. Aantoonbare concrete ervaring met de hierboven genoemde applicaties bij de provincie Flevoland is een pre;
 • In staat zich zelfstandig snel in te werken in een zeer divers applicatielandschap;
 • Nauwkeurig, analytisch, kwaliteitsbewust, teamplayer, en van nature klantgericht.

Wat bieden wij jou?

 • Een functie met groeimogelijkheden in een ICT-omgeving die sterk in beweging is in het kader van de cloudstrategie van de provincie;
 • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal €2.708,13 en maximaal €3.868,75 bruto per maand (schaal 9) bij een 36-urige werkweek;
 • Een Individueel Keuze Budget van 22% bovenop jouw salaris;
 • Een NS businesskaart of kilometervergoeding;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via een eigen opleidingsbudget van € 5.000,00;
 • Een dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling;
 • In verband met flexwerken bieden wij jou een mobiele werkplek met passende middelen waardoor jij overal kunt werken;
 • Je werkplek is op 2 minuten loopafstand van station Lelystad.

Interesse?

Reageer dan vóór 16 december 2019 via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je terecht bij Marten Tilstra, bureauhoofd IV, 0320 265 350. Een VOG maakt onderdeel uit van de procedure. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Referentienummer:

1972

Regio:

Heel Nederland

Sluitingsdatum:

15-12-2019

Locatie:

Lelystad

Contactpersonen:

Dick Visscher
tel.: 0320-265317
Marten Tilstra
tel.: 0320 265 350

Company homepage:

http://www.flevoland.nl/home
Terug naar boven