Provincie Flevoland Expertiseteam Ruimte & Landschap
Terug naar vacature-overzicht

Junior Adviseur Ruimte

32 – 36 uur | HBO/WO | Min. € 3,099,66 – max. € 4.778,93

Word jij blij om mensen met elkaar te verbinden en vind je het leuk om ervaring op te doen binnen het ruimtelijk domein? Binnen Provincie Flevoland zijn wij op zoek naar een junior adviseur die ons team Ruimte komt versterken. Lees snel verder voor meer informatie en hopelijk zien we je snel op ons Provinciehuis in Lelystad!

Jouw toekomstige baan als Junior Adviseur Ruimte

Een dag als junior Adviseur Ruimte is afwisselend en dynamisch. Zo kan het zijn dat je aan het begin van de dag een overleg hebt staan en in de middag aan de slag gaat met het in kaart brengen van de verschillende projecten; wat is de inhoud en status van de lopende projecten binnen team Ruimte. Dit pak je zelfstandig op, want jij bent niet een persoon die wacht tot je een opdracht krijgt. Jij hebt een proactieve houding en neemt graag initiatief. Van de lopende projecten maak je een samenvatting en deze koppel je terug. Daarnaast ga je aan de slag met je eigen opdracht, bijvoorbeeld de omgevingsvisie van de 6 gemeentes in kaart brengen en kijken welke onderwerpen overeenkomen met de omgevingsvisie van Provincie Flevoland en waar nu juist de verschillen zitten. Er spelen genoeg onderwerpen die je samen met het team kan oppakken, jij bent nieuwsgierig genoeg om te achterhalen welke opdrachten dit zijn. En als echte verbinder weet jij precies wie je daarbij nodig hebt.

Binnen Provincie Flevoland krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen in je functie. Dit is natuurlijk mede afhankelijk van jouw ambities en waar jouw kwaliteiten liggen. Team Ruimte staat voor je klaar om samen jouw ontwikkeling als Adviseur Ruimte vorm en inhoud te geven. Met elkaar bedenken we wat de urgente opgaven zijn en op welke manier jij hier een bijdrage aan kan leveren. Samen met jou maken we Flevoland vast nog mooier!

Waar kom je te werken?

Expertiseteam Ruimte voert vanuit de provincie regie op de ruimte, waar alle ontwikkelingen samen komen. De opgaven op regionaal niveau zijn urgent en samen gaan we de uitdaging aan om te blijven vernieuwen. We werken samen aan een zorgvuldige integrale belangenafweging, op de korte, middellange en lange termijn. Dit met als doel om vorm te geven aan de ruimtelijke inrichting en het beleid om Flevoland nog mooier te maken. Om dat te realiseren weten we wat er speelt en welke belangen er in het spel zijn. Bij de provincie werken ongeveer 500 mensen, die met bevlogenheid werken aan de verdere ontwikkeling van de provincie Flevoland. Je collega's hebben aandacht voor elkaar en gaan respectvol en informeel met elkaar om. De provincie Flevoland is een platte organisatie; de lijnen met het dagelijks bestuur zijn kort. Je krijgt alle ruimte om je ambtelijk vakmanschap te ontwikkelen.

Wat breng je mee

  • Je bent net klaar met je HBO/WO opleiding en wellicht heb je al een klein beetje werkervaring binnen het fysiek domein.
  • Je hebt wil werken binnen een politiek bestuurlijke organisatie en leert hier graag meer over.
  • Je bent in staat om te luisteren naar wat de ander te zeggen heeft
  • Je hebt overzicht en bent resultaatgericht.
  • Je bent nieuwsgierig aangelegd en wil graag leren.
  • Uitstekende communicatievaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent een teamspeler met een gezonde dosis humor en je zoekt graag de verbinding op.

Als persoon ben jij:

  • Initiatiefrijk.
  • Verbindend.
  • Betrokken.
  • Plan- en doelmatig.

Wat bieden wij jou?

De provincie Flevoland geeft medewerkers de ruimte om te groeien, zichzelf te zijn en op een eigentijdse manier bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie. Binnen een omgeving waar je een maatschappelijke bijdrage kan leveren aan de uitdagende opgaves van Flevoland.

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving.
  • Een salaris van minimaal € 3,099,66 en maximaal € 4.778,93 (schaal 10) bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een Individueel Keuze Budget van 22,37% boven op je maandelijkse salaris en een thuiswerkvergoeding. Daarmee kun je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kopen. Ook krijg je een goede pensioenregeling, een laptop en mobiel van de zaak en een NS Business Card.
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 5.000.
  • Een dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren zicht op een vaste aanstelling.
  • Een werkplek op 2 minuten lopen van station Lelystad en de mogelijkheid om thuis te werken met bijbehorende (ergonomische) thuiswerkmiddelen.

Meer informatie en reageren

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Reageer dan voor zondag  23 juni via de sollicitatiebutton en laat je gegevens achter. Wij komen graag met jou in contact!

Wil je eerst meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Anneke de Boer Recruiter via 06 20678556 of anneke.deboer@Flevoland.nl.

Vacature delen op:

Referentienummer:

2457

Regio:

  • Flevoland

Contactpersonen:

Anneke de Boer

mobiel: 06 - 20678556

Sandra van der Vegt

mobiel: 0621256251

Kantooradres:

Visarenddreef 1 8232 PH Lelystad

Locatie: