Provincie Flevoland Informatievoorziening
< Terug naar lijst

Functioneel beheerder GEO-applicaties (0,6 fte)

Solliciteren

Ben jij expert op het vakgebied van GEO-informatiesystemen? Heb je affiniteit met de ruimtelijke opgaven van de provincies in Nederland? Ben jij in staat om de brug te slaan tussen de GEO-wereld en ICT-techniek? En houd je ervan om te werken in een dynamische omgeving die snel verandert? Dan zoeken wij jou voor de functie van functioneel beheerder GEO-applicaties.

De afdeling IV

Je opereert vanuit de (ondersteunende) afdeling Informatievoorziening (IV). De afdeling (25 fte) zorgt zowel voor goed en veilig functionerende ICT-systemen als voor de ondersteuning van de realisatie van de uitdagende IV-projectenportfolio van de provincie.

De afdeling IV is in 2016 gevormd en bestaat uit 3 clusters: Beleid & architectuur (B&A), Informatiemanagement (IM) en Informatie- en communicatietechnologie (ICT). De functioneel beheerder/adviseur GEO-applicaties gaat deel uitmaken van het cluster IM, maar wordt decentraal gepositioneerd bij het GEO-team binnen de afdeling Strategie en Beleid.

Het werkveld: GEO-applicaties bij de provincie Flevoland

De kaarten van de provincie Flevoland zijn toonaangevend als het gaat om duidelijkheid en vormgeving, en dat willen we graag zo houden. De afgelopen tijd is hard gewerkt aan een verdere professionalisering van de geo-informatievoorziening die ons daarbij ondersteunt. De komende jaren willen we dit verder doorontwikkelen. We zoeken een functioneel beheerder die zich daar met ons voor wil inzetten en ons hierbij goed kan ondersteunen.  

Wat breng je mee?

Als functioneel beheerder ben je de spil tussen het GEO-team, technisch applicatiebeheer, leveranciers van applicaties en databasebeheer. Je verbetert de inrichting van applicaties. Je bent bekend met de werkzaamheden en meest gebruikte applicaties in het Geo-werkveld. Je zorgt ervoor dat problemen en wijzigingen worden opgelost met gevoel voor oplossingsrichting en doorzettingsvermogen. Ook speel je een rol bij de onderlinge vervanging van functioneel beheerders bij afwezigheid.

Daarnaast heb je de volgende achtergrond:

 • Afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van geo-informatie;
 • Sterke affiniteit met GEO-ICT;
 • Bekend met de werkzaamheden en meest gebruikte applicaties in het GEO-domein; Aantoonbare concrete ervaring met de hierboven genoemde applicaties is een pre.
 • Kennis van geografische data en ruimtelijke databases;
 • Certificaat BiSL Foundation (of bereid dit certificaat te behalen);
 • Werkervaring als (senior) functioneel beheerder binnen de overheid;
 • Kennis van programmeertalen (bijvoorbeeld Python, CSS, html, javascript) is een pre;
 • In staat zich zelfstandig snel in te werken in een zeer divers applicatielandschap;
 • Nauwkeurig, analytisch, kwaliteitsbewust, verbinder, teamplayer en van nature klantgericht.

Wat bieden wij jou?

 • Een functie met groeimogelijkheden in een ICT-omgeving die sterk in beweging is in het kader van de cloudstrategie van de provincie;
 • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal €2.708,13 en maximaal €3.868,75 bruto per maand (schaal 9) bij een 36-urige werkweek;
 • Een Individueel Keuze Budget van 22% bovenop jouw salaris;
 • Een NS businesskaart of kilometervergoeding;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via een eigen opleidingsbudget van € 5.000,00;
 • Een dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • In verband met flexwerken bieden wij jou een mobiele werkplek met passende middelen waardoor jij overal kunt werken;
 • Je werkplek is op 2 minuten loopafstand van station Lelystad.

Interesse?

Reageer dan vóór 27 januari 2020 via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je terecht bij Marten Tilstra, bureauhoofd IV, 0320 265 350. Een VOG maakt onderdeel uit van de procedure. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Referentienummer:

1970

Regio:

Heel Nederland

Sluitingsdatum:

27-01-2020

Locatie:

Lelystad

Contactpersonen:

Dick Visscher
tel.: 0320-265317
Marten Tilstra
tel.: 0320 265 350

Company homepage:

http://www.flevoland.nl/home
Terug naar boven