Provincie Flevoland Gebiedsprogramma’s en Europa
< Terug naar lijst

Secretaresse (0,8 fte)

Solliciteren

Provincie Flevoland werkt met partners aan integrale grootschalige gebiedsprogramma’s en Europese programma’s. Samen willen we de ruimtelijk economische opgaven voor Flevoland 2015-2019 realiseren. Zo zorgen we voor een mooie provincie waar het goed wonen, werken en recreëren is. Je leest er alles over in het digitale magazine Gebiedsontwikkeling nieuwe stijl in Flevoland http://flevoland.online-magazine.nl

Ter versterking van ons team Gebiedsprogramma's en Europa zijn wij op zoek naar een doortastende secretaresse die samen met collega-secretaresses ondersteuning biedt aan het afdelingshoofd en de programmamanagers.

Jouw toekomstige baan

Je gaat aan de slag binnen een team van secretaresses van de afdeling Gebiedsprogramma’s en Europa. Je ondersteunt het afdelingshoofd en de programmamanagers bij de administratie, hun agenda’s en email. Waar nodig vervul je zonder moeite een bufferfunctie. Je maakt de afweging welke correspondentie urgent is en voegt eventueel benodigde informatie toe. Je maakt brieven en mails, organiseert vergaderingen en bereidt deze voor. Je verzorgt de verslagen en bewaakt de voortgang. Tot slot werk je samen met de projectmedewerkers en help je bij symposia, werkbezoeken en andere bijeenkomsten. 

Jij bent

Jij bent een ervaren en doortastende secretaresse die goed kan samenwerken in een team. Je bent service- en klantgericht. Je weet hoe je om moet gaan met vertrouwelijke informatie en je werkt secuur. Je stelt prioriteiten, kunt snel schakelen en bewaart gemakkelijk overzicht in een actieve omgeving. Je pakt alle taken met evenveel enthousiasme op en ondersteunt waar nodig.

Wat breng je mee?

Je hebt mbo+ werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring op secretarieel en administratief gebied in een vergelijkbare functie. Ervaring binnen de overheid is een pré. Je bent vaardig met Outlook, Word en Excel en hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?

  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal €1.877,87 en maximaal €2.682,69 bruto per maand (schaal 6) bij een 36-urige werkweek;
  • Een Individueel Keuze Budget van 22% bovenop jouw salaris;
  • Een NS businesskaart of kilometervergoeding;
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via een eigen opleidingsbudget van € 5.000,00;
  • Een dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling;
  • In verband met flexwerken bieden wij jou een mobiele werkplek met passende middelen waardoor jij overal kunt werken;
  • Je werkplek is op 2 minuten loopafstand van station Lelystad.

Reageren

Interesse? Reageer dan voor 24 juli 2019 via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je terecht bij Mary Haselager, hoofd van de afdeling Gebiedsprogramma’s en Europa, telefoonnummer 0320-265 702. Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Vacature delen op:

Referentienummer:

1947

Sluitingsdatum:

24-07-2019

Contactpersonen:

Dick Visscher
tel.: 0320265317
Mary Haselager
tel.: 0320265378

Company homepage:

http://www.flevoland.nl/home
Terug naar boven