Provincie Flevoland Cluster Personeel & Organisatie
< Terug naar lijst

HRM Adviseur (0,8 fte)

Solliciteren

Jouw toekomstige baan

In deze brede HRM-adviesfunctie ben je sparringpartner voor het management van een aantal verschillende afdelingen op HRM-gebied. Naast het signaleren van ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie adviseer je managers bij organisatieveranderingen, over in-, door- en uitstroom, over de toepassing van het HRM-beleid en instrumenten. Dit doe je op een zelfstandige en kritische, maar ook op vernieuwende wijze. Je werkt als businesspartner voor enkele afdelingen en je houdt je tegelijk organisatie breed bezig met projecten op het gebied van talent- en organisatieontwikkeling. Je houdt je onder meer bezig met duurzame inzetbaarheid en vitaliteit, trainee- en jong talentprogramma’s, talentontwikkeling, organisatieontwikkeling en daarmee samenhangende verandertrajecten en strategische personeelsplanning.

Jij bent

Je beschikt over een brede interesse en achtergrond. Dit stelt je in staat om met directie, management, beleidsadviseurs en HRM’ers te sparren over de verschillende uitdagingen waar de organisatie voor staat. Jij kunt HRM-beleid op een heldere en overtuigende wijze vertalen naar de afdelingen en weet daarbij draagvlak en vertrouwen te creëren. Wij zoeken een daadkrachtig persoon die in staat is te schakelen tussen verschillende adviesstijlen, met brede kennis van en een visie op het HRM-vakgebied en aanpalende vakgebieden.

 

Wat breng je mee

Je hebt een afgeronde HBO+ en/of wetenschappelijke opleiding, bij voorkeur in de richting van HRM, organisatiekunde of bedrijfskunde. Daarnaast ben je aantoonbaar actief met jouw ontwikkeling bezig.

Je hebt brede advieservaring in een soortgelijke functie in een complexe omgeving. Adviezen geef je vanuit je eigen deskundigheid waarbij je met gevoel voor en kennis van de organisatie de juiste positie weet te kiezen. Je hebt een goed analytisch vermogen, je kunt complexe vraagstukken overzien door de juiste verbanden te zien en belangen af te wegen. Je zoekt van nature de samenwerking met andere disciplines zoals Communicatie en Financiën. Je werkt resultaatgericht, bent ambitieus in het stellen én realiseren van doelen. 

Wat bieden wij jou

  • Uitdagend werk, leuke collega’s in een team dat nog volop in ontwikkeling is en waar jij ook in kunt bijdragen;
  • Een organisatie met een relatief kleine omvang en een informeel karakter;
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.287,60 en maximaal € 4.696,60 bruto per maand (schaal 11) bij een 36-urige werkweek;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van circa 22% bovenop je maandelijkse salaris, de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, een iPad van de zaak en een NS Business Card;
  • Een dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling. 

Reageren

Interesse? Reageer dan vóór 23 januari 2019 via het sollicitatieformulier. In jouw motivatie willen we graag teruglezen waarom je voor de provincie kiest en wat jij graag wilt bereiken in deze functie.
Voor meer informatie kun je terecht bij Sylvia Nieuwenhuis, accounthouder cluster HRM, telefoon 0320-265 463.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Vacature delen op:

Sluitingsdatum:

23-01-2019

Contactpersonen:

Elles Platenkamp
tel.: 0320-265317
Sylvia Nieuwenhuis
tel.: +31 0320-265463

Company homepage:

http://www.flevoland.nl/home
Terug naar boven