Provincie Flevoland Bureau GE
< Terug naar lijst

Communicatieadviseur Gebiedsprogramma’s (0,8 fte)

Solliciteren

Neem jij graag de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van communiatieactiviteiten? Ben jij op de hoogte van de laatste online trends en ontwikkelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Provincie Flevoland zoekt voor de afdeling Gebiedsprogramma’s en Europa (GE) een Communicatieadviseur Gebiedsprogramma’s.

Provincie Flevoland is de jongste en tevens snelst groeiende provincie van Nederland. Waar ooit alleen het water van de Zuiderzee was, is nu de jongste provincie van het land te vinden. Flevoland is de thuishaven voor ruim 400.000 inwoners op een oppervlakte van 2.412 km2 aan land en water. Een gebied waar denken en doen samenkomen in fascinerende projecten en activiteiten. De provincie is een uitdagende en inspirerende werkgever. Een flexibele en slagvaardige organisatie die snel reageert op veranderingen in onze omgeving. We zoeken mensen die deze eigenschappen zelf ook in huis hebben.

Wat ga je doen

De provincie Flevoland werkt samen met partners aan integrale grootschalige gebiedsprogramma’s en Europese programma’s met betrekking tot de ruimtelijk economische opgaven voor Flevoland. Met de gebiedsprogramma’s dragen we bij aan de ontwikkeling van Flevoland en een provincie waar het goed wonen, werken en recreëren is. Je leest er alles over in het digitale magazine Gebiedsontwikkeling nieuwe stijl in Flevoland.

Het team van vier communicatieadviseurs bij de afdeling GE werkt, denkt en praat mee over de interne en externe profilering van de gebiedsprogramma’s samen met de programmateams. Je werkt mee aan meerdere programma’s, zoals de ontwikkeling van Nieuwe Natuur en Lelystad Airport. Onder de regie van een programmamanager en in samenwerking met de (senior) projectleider en de projectmedewerker wordt de communicatie over de programma’s ontwikkeld en verzorgd. Je opereert in een complex speelveld van overheden, maatschappelijke organisaties en private partijen en bent zowel intern als extern gericht. Je weet verbindend af te stemmen en te communiceren met verschillende partners met verschillende belangen

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van communicatieactiviteiten, organiseert en produceert communicatiemiddelen, coördineert evenementen met burgers en bestuurders en bewaakt de afstemming van activiteiten met het beleid van andere projecten en afdelingen van de provincie. Je denkt binnen een programma mee over de ontwikkeling van de (lange termijn) communicatieaanpak en –strategie en over de inzet van communicatie-instrumenten ten behoeve van bestuur en ambtelijke organisatie.

Je volgt de media en opinieontwikkeling en hebt oog voor actuele relevante ontwikkelingen. Vanzelfsprekend is kennis en gebruik van de sociale media een must. Je bent op de hoogte van de laatste online trends en ontwikkelingen. Met jouw scherpe gevoel voor beeld en tekst zorg je, samen met de andere drie communicatieadviseurs, dat de beste content op onze online kanalen komt.

Wat breng je mee

Je hebt een relevante afgeronde academische of HBO+ opleiding en enkele jaren ervaring als communicatieadviseur in een complexe maatschappelijke omgeving bij de (provinciale) overheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen en gaat voor het resultaat, waarbij je samenwerkt en draagvlak creëert en uitbouwt. Je bent creatief en stressbestendig. Je schakelt snel en houdt van een afwisselende en dynamische omgeving. Plannen en organiseren staan hoog op je competentielijst. Je hebt gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen en uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou

  • Uitdagend werk, leuke collega’s en een dynamische omgeving;
  • Een organisatie met korte lijnen en een informeel karakter;
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.287,60 en maximaal € 4.696,60 bruto per maand (schaal 11) bij een 36-urige werkweek.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van circa 22% bovenop je maandelijkse salaris
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via een eigen Inzetbaarheidsbudget.
  • Een dienstverband voor een jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vaste baan.

Interesse? Wil jij je talenten graag inzetten bij de provincie Flevoland? Reageer dan voor 8 januari 2018  door je cv en motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@flevoland.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mary Haselager, hoofd afdeling Gebiedsprogramma’s en Europa, telefoon 0320 265378. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Sluitingsdatum:

8-1-2019

Contactpersonen:

Elles Platenkamp
tel.: 0320-265317
Mary Haselager
tel.: 0320 265378

Company homepage:

http://www.flevoland.nl/home
Terug naar boven