Provincie Flevoland Infrastructuur
< Terug naar lijst

HBO–stagiair Communicatie

Solliciteren

Lever jij graag een bijdrage aan de doorontwikkeling van het webplatform flevowegen.nl en van diverse social media zoals @flevowegen en @flevovaarwegen? Ben jij op de hoogte de nieuwste ontwikkelingen in de digitale wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De provincie

Flevoland is de jongste en tevens snelst groeiende provincie van Nederland. Waar ooit alleen het water van de Zuiderzee was, is nu de jongste provincie van het land te vinden. Flevoland is de thuishaven voor ruim 400.000 inwoners op een oppervlakte van 2.412 km2 aan land en water. Een gebied waar denken en doen samenkomen in fascinerende projecten en activiteiten. De provincie is een uitdagende en inspirerende werkgever. Een flexibele en slagvaardige organisatie die snel reageert op veranderingen in onze omgeving. We zoeken mensen die deze eigenschappen zelf ook in huis hebben.

De afdeling

130 medewerkers houden zich bezig met de realisatie van infrastructurele projecten (Ingenieursbureau) en het beheren & onderhouden van de wegen, vaarwegen, bruggen en sluizen (Bureau Wegen & Vaarwegen). De afdeling waar je komt te werken kent een hechte samenhang. Er heerst een open informele sfeer, gericht op het gezamenlijk klaren van de klus. De afdeling heeft een uitdagende en complexe portefeuille aan werkzaamheden. Zo wordt er momenteel gewerkt aan nieuwe aansluitingen op snelwegen, het onderhouden van de bruggen en sluizen, de haven van Lelystad en Lelystad Airport. De afdeling Infrastructuur  is het afgelopen jaar gestart met de professionalisering van de communicatietaken en het communicatiebeleid met betrekking tot  de Infrawerkzaamheden van de provincie. In verband met de verdere uitbouw van deze professionaliseringsslag en de hausse aan Infraprojecten het komende jaar zijn wij voor  het Ingenieursbureau op zoek naar een HBO-stagiair Communicatie.

Wat ga je doen

  • Je werkt mee met het team van vier communicatieadviseurs van de afdeling Infrastructuur;
  • Je levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van het webplatform flevowegen.nl en de inzet van diverse social media zoals @flevowegen en @flevovaarwegen;
  • Je maakt zelf korte video’s/fimpjes over projecten en werkzaamheden van de afdeling Infra;
  • Je hebt ruimte om jouw onderzoeksopdracht en of stageverslag uit te voeren.

Wat breng je mee

  • Je bent een tweedejaars of derdejaars student HBO Communicatie, Journalistiek of een vergelijkbare studie;
  • Je hebt kennis en ervaring met digitale en social media  en content management;
  • Je bent enthousiast om aan de gang te gaan om jouw kennis in praktijk te brengen;
  • Je kunt goed communiceren, zowel mondeling, schriftelijk als in beelden.

Wat bieden wij jou

Een boeiende afstudeeropdracht met veel mogelijkheden om je op het gebied van digitale communicatie te ontwikkelen. Je komt te werken in een leuk team waar eigen initiatieven enorm worden gewaardeerd. Je ontvangt een stagevergoeding van €300,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.

Meer informatie en reageren

Wil jij je talenten graag inzetten bij provincie Flevoland? Reageer dan vóór 4 februari 2018 via het sollicitatieformulier. Wil je eerst meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Monica Brouwer-Thung, Communicatieadviseur van de afdeling Infrastructuur: 06 55 32 36 08.

Vacature delen op:

Sluitingsdatum:

4-02-2019

Contactpersonen:

Elles Platenkamp
tel.: 0320-265317
Monica Brouwer-Thung
tel.: 0320-265244

Company homepage:

http://www.flevoland.nl/home
Terug naar boven