Provincie Flevoland Infrastructuur
< Terug naar lijst

Senior adviseur Ingenieursbureau (1,0 fte)

Solliciteren

Neem jij graag de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en de nieuwe ontwikkelingen binnen onze afdeling? Ben jij innovatief, de juiste sparringpartner en kom jij graag met ideeën en concrete voorstellen? Dan zoeken wij jou. Voor onze afdeling Infrastructuur zoeken wij een Senior Adviseur.

De provincie Flevoland is een jonge en snel groeiende provincie in Nederland. Flevoland is de thuishaven voor ruim 400.000 inwoners op een oppervlakte van 2.412 km2 aan land en water. Een gebied waar denken en doen samenkomen in fascinerende projecten en activiteiten. De provincie is een uitdagende en inspirerende werkgever. Een flexibele en slagvaardige organisatie die snel reageert op veranderingen in onze omgeving. We zoeken mensen die deze eigenschappen zelf ook in huis hebben.

De afdeling

130 medewerkers houden zich bezig met de realisatie van infrastructurele projecten (Ingenieursbureau) en het beheren & onderhouden van de wegen, vaarwegen, bruggen en sluizen (Bureau Wegen & Vaarwegen). De afdeling waar je komt te werken kent een hechte samenhang. Er heerst een open informele sfeer, gericht op het gezamenlijk klaren van de klus.

De afdeling heeft een uitdagende en complexe portefeuille aan werkzaamheden. Zo wordt er momenteel gewerkt aan nieuwe aansluitingen op snelwegen, het onderhouden van de bruggen en sluizen, de haven van Lelystad en Lelystad Airport.

Wat ga je doen

Als senior adviseur ben je verantwoordelijk voor de verankering van nieuwe ontwikkelingen in ons proces (Systems Engineering,  Bouw Informatie management) en borg je de kwaliteit daarvan. Er wordt van jou als adviseur een brede kijk verwacht op het functioneren van het Ingenieursbureau. Je bent de sparringpartner van het Hoofd Ingenieursbureau en komt proactief met ideeën en concrete voorstellen. Daarnaast weet je deze voorstellen actief tot concrete resultaten te brengen. Als Senior Adviseur ben je tevens als Ambtelijk Opdrachtgever verantwoordelijk voor de uiteindelijke afronding en oplevering van diverse projecten.

Wat breng je mee

 • Een afgeronde WO-opleiding;
 • Werkervaring binnen infrastructurele projecten (Civiele Techniek);
 • Ruime ervaring met Systems Engineering, BIM, Relatics e.d.)
 • Een uitstekend gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen;
 • Onderhandelings- en communicatief vaardig;
 • Resultaatgericht, analytisch en overtuigend.

Wat bieden wij jou

 • Een salaris van minimaal €3.840,66 en maximaal €5.486,65 (schaal 12) bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van 22% bovenop je maandelijkse salaris, de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling en een NS Business Card;
 • In verband met flexwerken bieden wij jou een mobiele werkplek met passende middelen waardoor jij overal kan werken;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via een eigen opleidingsbudget;
 • Een dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Je werkplek is op 2 minuten loopafstand van station Lelystad.

Meer informatie en reageren

Wil jij je talenten graag inzetten bij provincie Flevoland? Reageer dan vóór 3 juni via het sollicitatieformulier. Wil je eerst meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Otto Telkamp, manager van het Ingenieursbureau van de afdeling Infrastructuur: 06 - 28902742.  Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Vacature delen op:

Sluitingsdatum:

02-06-2019

Contactpersonen:

Dick Visscher
tel.: 0320-265410
Otto Telkamp
tel.: 0320-265251

Company homepage:

http://www.flevoland.nl/home
Terug naar boven