Provincie Flevoland Infrastructuur16
< Terug naar lijst

Senior Ontwerper Infra (1,0 fte)

Solliciteren

Provincie Flevoland is de jongste en tevens snelst groeiende provincie van Nederland. Waar ooit alleen het water van de Zuiderzee was, is nu de jongste provincie van het land te vinden. Flevoland is de thuishaven voor ruim 400.000 inwoners op een oppervlakte van 2.412 km2 aan land en water. Een gebied waar denken en doen samenkomen in fascinerende projecten en activiteiten. De provincie is een uitdagende en inspirerende werkgever. Een flexibele en slagvaardige organisatie die snel reageert op veranderingen in onze omgeving. We zoeken mensen die deze eigenschappen zelf ook in huis hebben.

De afdeling

Meer dan 100 medewerkers van de afdeling Infrastructuur houden zich bezig met de realisatie van projecten en het beheer & onderhoud van wegen, vaarwegen, bruggen en sluizen. De afdeling waar je komt te werken kent een hechte samenhang. Er heerst een open, informele sfeer die sterk gericht is op het gezamenlijk klaren van de klus. De afdeling heeft een uitdagende en complexe portefeuille aan werkzaamheden. Zo wordt er momenteel gewerkt aan een breed scala van infrastructurele projecten: bijvoorbeeld de ontsluiting van Lelystad Airport, groot onderhoud van de bruggen en de sluizen, verbreding van de Hogering in Almere, opwaardering N307 en een grote brug bij Roggebot.

Wat ga je doen

Als ontwerper zorg jij voor de technische voorbereiding van diverse infrastructurele projecten, uiteenlopend van regulier onderhoud tot grootschalige, complexe nieuwbouwopgaven. Je bent een belangrijke speler in het ontwerpteam; door jouw kennis van de techniek ben je sturend in het bepalen van het beste ontwerp voor specifieke infrastructurele knelpunten en in het toetsen van ontwerp en tekenwerk dat door externen wordt aangeleverd. Je onderhoudt en ontwikkelt je eigen kennis binnen jouw vakgebied en vindt het leuk om jouw kennis over te dragen aan je collega’s. Tot je kerntaken behoren:

 • Het adviseren van de projectleider over technische aspecten van verschillende oplossingsrichtingen;
 • Je vertaalt ontwerpuitgangspunten naar systeemeisen en toetst/adviseert over de technische delen van geïntegreerde contracten;
 • Je vervaardigt in planstudie schetsontwerpen en voorontwerpen;
 • Je stelt DO ontwerpen en bestekstekeningen op en toetst deze;
 • Je initieert 3D-ontwerpen om deze vervolgens te verankeren in ons werkproces.

Wat breng je mee

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting Civiele techniek. Daarnaast beschik je over minimaal 5 jaar werkervaring met infrastructurele projecten in diverse contractvormen. Je bent helemaal thuis in het geautomatiseerde wegontwerp zoals AutoCAD en/of Civil3D. Vanuit jouw senioriteit en sterke persoonlijkheid ben je in staat om de gewenste vernieuwingen binnen het werkveld Techniek & Ontwerp door te voeren. Je bent vooruitstrevend en kunt reflecteren op werkprocessen. De expertise die jij meebrengt zet je in om nieuwe ontwikkelingen in het proces. Ervaring met visualisaties is een pré.

Wat bieden we jou

Wij bieden je een goed salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden. Dit betreft ook goede pensioenvoorzieningen en de mogelijkheid op collectiviteitskorting bij een aantal zorgverzekeraars. Wij beoordelen en belonen je op basis van prestaties en persoonlijke ontwikkeling. Bijzondere prestaties worden extra beloond. Er is binnen onze organisatie dan ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding, training en studie.

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van 22% bovenop je maandelijkse salaris, de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling en een NS Business Card;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via een eigen opleidingsbudget;
 • In verband met flexwerken bieden wij jou een mobiele werkplek met passende middelen waardoor jij overal kan werken;
 • Een salaris van minimaal € 2.882,25 en maximaal € 4.117,51 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 10), afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • Een dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Je werkplek is op 2 minuten loopafstand van station Lelystad.

Meer informatie en reageren

Ben jij de proactieve ontwerper die wij zoeken? Reageer dan vóór 3 juni 2019 via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Otto Telkamp, manager van het Ingenieursbureau van de afdeling Infrastructuur 0320 – 265 251. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Sluitingsdatum:

02-06-2019

Locatie:

Lelystad

Contactpersonen:

Dick Visscher
tel.: 0320-265410
Otto Telkamp
tel.: 0320-265251

Company homepage:

http://www.flevoland.nl/home
Terug naar boven